Skip to main content

Opwekking Media

Word vriend

We hebben een uitgebreid en gevarieerd mediaplatform ingericht waar je als vriend samenkomsten en seminars van de Pinksterconferentie en van het Opwekking Worship Weekend, en de livevideo’s van Opwekkingsliederen kunt terugkijken. Krachtige content om je geloof op te bouwen, of om nog even die pinkstersfeer te beleven. We bieden deze service gratis en exclusief aan onze vrienden aan. Ben jij nog geen vriend? We vertellen je er graag meer over!

Vriendschap is kostbaar

Opwekking staat voor Jezus volgen in de kracht van de Heilige Geest. Dit is ons verlangen: Nederland vol van Jezus! Daarom organiseren we de Pinksterconferentie waar meer dan 60.000 mensen samenkomen om Hem en elkaar te ontmoeten en vol van de Heilige Geest weer terug te keren naar hun plek in kerk en werk. Vanuit dezelfde passie maken we Opwekkings­muziek die in de hele breedte van de kerk wordt gezongen om God te aanbidden. We willen werken in ZIJN koninkrijk en dit land tot zegen zijn. Wil jij ons helpen? Door mee te bouwen deel je in onze missie. Zet ook jouw schouders onder dit werk en bouw mee! 

Vriend worden doe je zó:

  1. Meld je aan als vriend en donateur of vriend.
  2. Na het invullen van het formulier ontvang je een mail om je mailadres te verifiëren.
  3. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met daarin de link om een Opwekking account aan te maken.
  4. Na het aanmaken van dit Opwekking account kun je gelijk inloggen op Opwekking Media.

Verhalen

Opwekking begint met een aanraking van God. Ieder jaar ervaren mensen dat tijdens de Pinksterconferentie: indrukwekkende verhalen over God die levens verandert!